Hogwartsskolen - Kom og hver elev på Hogwarts online!
 
IndeksPortalFAQTilmeldLogin

Share | 
 

 Sultne maver

Go down 
ForfatterBesked
Logan Carter
Lærer
avatar

Antal indlæg : 41
Kollegie Points : 0
Oprettet : 15/06/12
Kollegium : Slytherin

IndlægEmne: Sultne maver   Fre jun 15, 2012 11:49 pm

Det var ved at være tid til en ordentligt omgang aftensmad for Logan. Han kom med hastige skridt ind i storsalen, og kiggede på sin tomme mave. Han var virkelig sulten, efter en masse timer i Magiens Historie. Han begyndte at rode lidt i sit hår, da han var på vej op imod lærer bordet, hvor de fleste allerrede sad. Logan turde ikke engang forestille sig, de lektier som lå og ventede på ham oppe på hans kontor. Syvende års elevernes!
Det var dem som skulle skrive lange opgaver, og dem skulle han netop til at læse når hans mave var fyldt.
Han satte sig på sin sædvanlige plads, og kiggede spændt frem og tilbage langs bordet. Til sidst valgte han en lækker bøf, som var rosa indeni. - Lige sådan som han elskede det allermest.
Logan kunne godt trænge til en god grund, så han ikke behøvede at rette lektierne. Hvis der bare lige kom en eller anden som gerne ville snakke længe med ham... Så ville klokken måske blive så mange, at han ikke kunne nå at rette dem?
Nej. Lektierne skal rettes i dag, tænke han, og kiggede op imod loftet, hvor stjernerne fint glimtede på nattehimlen. Han smilede for sig selv, og begyndte så at spise.
Det føltes dejligt at få en masse mad i maven. Han trak sig lidt tilbage fra bordet, og lænede sig dovent på ad sin stol.
Tilbage til toppen Go down
Spencer Seans
Overhoved
avatar

Antal indlæg : 47
Kollegie Points : 0
Oprettet : 04/06/12
URL Alder : 31
Kollegium : Ravenclaw

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Lør jun 16, 2012 1:24 am

Mens Spencer gik i gennem stortalent op mod højbordet kiggede hun op i loftet. Himlen var mørkegrå af skyer, og det så ikke ud som om det var det bedste picnikvejr. Det ville sikkert begynde at regne om et par minutter. Hun skuttede sig bare ved tanken om at være ude i det novembervejr.
Da Spencer var nået Helt op for enden af højbordet, drejede hun ned langs de mange stolerækker mod sin egen plads mellem Daphne og læren i magiens historie, Logan Carter.
"God aften Logan :)" Hun smilede glad til ham. Efter at have hilst på Logan, drejede hun hovedet, men der sad ingen Daphne ved siden af hende. Daphne plegede altid at være til middag på denne tid. Faktisk kunne Spencer ikke huske en eneste dag hun ikke havde været det. "Ved du hvor Daphne er?" Spurgte hun nysgerrigt Logan
Spencer skovede et par brune kartofler over på sin tallerken og heldet et glas ingefær øl op i sit glas. Hun var ikke specielt sulten, men vidste at hun havde brug for noget at spise. Stile stak hun sin gaffel i en af kartoflerne og puttede den i munden. Den smagte ikke lige så godt som den plegede, men hvis hun bare gik sin vej uden at havde fået en bid ned, så blev hun nød til at gå her over i gen om en time når hun var skrupsulten.
Spencer kiggede op fra sin tallerken og ned på de mange elever der sad og snakkede og spiste så det var en lyst. Endnu et smil bredte sig på hendes læber ved synet af de glade elever. De var trods alt skolens hjerte. Hogwarts var bare en stor bunke ruiner uden dem.
Tilbage til toppen Go down
Lucy Roselina Jefferson
Overhoved
avatar

Antal indlæg : 74
Kollegie Points : 0
Oprettet : 06/06/12
URL Alder : 23
Kollegium : Hogwarts

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Lør jun 16, 2012 8:02 pm

Lucy trådte gabende ind i storsalen, hun havde brugt mange timer på at rette alle de lektier der fløj ind til hende, det var dog ikke så mange som i mange af de andre fag da MDPoP jo var et meget praktisk fag. Hun hilste på nogle af de elever hun underviste mens hun nærmede sig lærerbordet, hun elskede at undervise, hun følte hun kunne give så meget og så var magiske dyrs pasning og pleje hendes yndlingsfag så det var selvfølgelig der hun skulle arbejde. Hun var oppe ved lærerbordet da hun så at der allerede sad to lærer, Spencer og Logan. Hun satte sig på sin sædvanlige plads så der var en plads mellem Logan og hende selv, den plads var beregnet til Barbara som var en af Lucys gode veninder, på den anden side sad hendes kæreste Mathias. Det var rart at sidde blandt folk hun kendte, men hun ville også rigtig gerne snakke med nogle af de andre. Lucy tog noget salat og nogle kyllingelår og begyndte langsomt at spise det. Hun havde brug for noget mad inden hun skulle ned og rette flere lektier. "Godaften Spencer og Logan." Sagde hun med et bredt smil
Tilbage til toppen Go down
Logan Carter
Lærer
avatar

Antal indlæg : 41
Kollegie Points : 0
Oprettet : 15/06/12
Kollegium : Slytherin

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Lør jun 16, 2012 10:26 pm

Logan begyndte at tænke lidt højt for sig selv, da han havde brug for at tale med en eller anden om det han gik og spekulerede på. Og den bedste han kunne finde, var klart ham selv. "¿Tal vez ella como yo?No... Voy a esperar y ver." Han stoppede sine høje tanker, da Spencer hans 'sidemakker' kom op imod lærerbordet. Hun hilste allerrede før han selv nåede at gøre det. "Spencer! Godaften da!" Han smilede skævt til hende, og så til imens hun satte sig på sin plads ved det lange bord, hvor lærerne holdt til. "Hun er vidst oppe og reparere astronomi tårnet. Det er begyndt at regne og tordne deroppe. Hun skulle vist fikse det med et par besværgelser." Han kiggede håbefuldt på den kæmpe store åbne dør, som førte ind til storsalen. Det var dér at Daphne på et eller andet tidspunkt skulle komme fra. Dér hvor hun skulle gå op imod lærer bordet, og så hilse på lærerne, som hun altid gjorde. Hun ville lave de fine håndbevægelser, som Logan altid havde lagt mærke til, og smile på den der arrogante og egoistiske måde, som han elskede. Men i stedet for Daphne, kom ind, Lucy, læreren i Magiske Dyrs Pasning og Pleje. Han smilede stilfærdigt, men var dog stadigvæk lidt skuffet.
Endnu en blondine gjorde vil ikke så meget vel? Han nikkede da hun ønskede dem en god aften. "Godaften Lucy," han så ned på sin halve bøf og trak på skuldrene, før han spiste videre.
Tilbage til toppen Go down
Daphne C. Lorraine
Overhoved
avatar

Antal indlæg : 58
Kollegie Points : 4
Oprettet : 04/06/12
URL Alder : 30
Kollegium : Slytherin

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Lør jun 16, 2012 10:36 pm

Daphne gik surmulende ned mod Storsalen, plask våd. Hun orkede ikke engang at gå ned på hendes kontor og tage noget tørt tøj på. Nej, bare at få noget at spise. Heldigvis havde hendes besværgelser virket til sidst, og nu var astronomi tårnet tørt. Det var hun bare ikke selv. Og faktisk så skulle hun jo egentligt ikke tilbringe sin tid i Astronomi Tårnet selv, så hvorfor hun havde gjort det vidste hun alligevel godt. Som besværgelses lærer, skulle man også stå for at kaste besværgelser over ting, som andre ikke ville kunne finde ud af. Blandt andet at få astronomi tårnet, til at lave hver med at regne. Hun sukkede opgivende da hun kom ind i storsalen, hvor at hun allerede dér kunne dufte den lækre med. Et lille smil bredte sig på hendes læber, men større var det nu end ikke. Det forsvandt også hurtigt igen, da hun havde vundet sig til den lækre duft. Hun gik stift op imod lærer bordet, og satte sig irriteret på sin sædvanlige plads, mellem Logan og Spencer. "Åh..." Var det eneste hun kunne få frem lige nu. Hun var så irriteret.
Sulten tog alligevel over, og hun lagde en vegetar bøf på sin tallerken, og en masse grøn salat. "Åh..." Sagde hun endnu engang, og lænede sig opgivende til bare i stolen. "Åh...." Hun kiggede ned på sin våde tøj, og tilføjede endnu et "Åh..." og stoppede så, da hun begyndte at spise salaten.
Tilbage til toppen Go down
Barbara I Taleswood
Rektor
avatar

Antal indlæg : 20
Kollegie Points : 0
Oprettet : 04/06/12
URL Alder : 32
Kollegium : Hogwarts?

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Lør jun 16, 2012 11:48 pm

Barbara kom småløbende hen mod storsalen. Hun havde været oppe på sit kontor og rettet lektier, så hun havde helt glemt tiden.
Da Barbara kom hen til storsalen, gik hun stille og roligt, igennem den, og hen mod lærer bordet, og så at der sad 4 lærere. Logan, Lucy, Daphne og Spencer. Barbara så lidt på Lucy, hendes gode veninde og smilede til hende.
Barbara gik hen til sin sædvanlige plads, og satte sig ned på stolen. Hun sad vedsiden af Lucy og Logan.
Barbara tog et kyllingelår, og 2 kartoffler over på sin tallerken og så lidt ned på den. Bagefter så hun på Lucy.
"Godaften Lucy" sagde Barbara og smilede lidt til Lucy.
"Og, Godaften, Daphne, Logan og Spencer" sagde Barbara lidt efter og, så på Daphne, Spencer og Logan. Lidt efter så hun ned på sin tallerken, og spiste stille kyllingelåret.
Tilbage til toppen Go down
Logan Carter
Lærer
avatar

Antal indlæg : 41
Kollegie Points : 0
Oprettet : 15/06/12
Kollegium : Slytherin

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Søn jun 17, 2012 12:17 am

// Skal jeg bare svare nu? //
Tilbage til toppen Go down
Lucy Roselina Jefferson
Overhoved
avatar

Antal indlæg : 74
Kollegie Points : 0
Oprettet : 06/06/12
URL Alder : 23
Kollegium : Hogwarts

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Søn jun 17, 2012 1:02 am

//Bare gør det:)//
Tilbage til toppen Go down
Logan Carter
Lærer
avatar

Antal indlæg : 41
Kollegie Points : 0
Oprettet : 15/06/12
Kollegium : Slytherin

IndlægEmne: Re: Sultne maver   Søn jun 17, 2012 1:54 am

// Okay så svarer jeg nu //

Logan så ud til ikke rigtigt at have lyst til bøf, derfor snuppede han sig et par kartofler i stedet for, og et frølår.
Han løftede hovedet da nogen kom trampende ind i salen, og genkendte lyden af Daphnes højehæle. Hun var plask våd, og hun så meget sur ud. "Daphne? Var det så slemt!?" Han lo kort og kiggede så på den trætte proffessorinde. Han lo igen, da hun begyndte at skabe sig. "Daphne, det nytter ikke noget!" Han begyndte at kille hende, og vidste at der snart ville komme liv i hende. "Nå Spencer, her har vi den våde slange!" Han blev ved, og kunne allerede mærke hvordan at Daphne prøvede at holde det inde. - men han vidste at hun snart ville dø af grin.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Sultne maver   

Tilbage til toppen Go down
 
Sultne maver
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Hogwartsskolen :: Forums og Emner :: Hogwarts :: Indenfor :: Storsalen-
Gå til: